Greensgate Dýšina - balíček play and stay

Zahrajte si golf na hřišti, které hostilo Ladies European Tour! Čeká na vás ubytování v luxusním apartmánu, snídaně, celodenní golf, neomezený vstup na tréninkové plochy a míče na driving range. Tento balíček můžete také objednat jako dárek s využitím v sezoně 2024.

Balíček obsahuje

  • 1 noc v apartmánu
  • snídaně
  • 1x celodenní green fee / osoba
  • vstup na tréninkové plochy
  • neomezené míče na driving range

Termíny a ceny

Osoby Počet nocí Noci Fee / os. Termín Cena
111 den (pá-ne, svátky)celoročně3 000 Kčpoptat
111 den (po-čt)celoročně2 750 Kčpoptat

Vysvětlivky

  • Cena-1: *1 osoba
* Ceny za osobu na plně obsazeném dvoulůžkovém pokoji

Poloha

Golf Hotel Plzeň se nachází v bezprostřední blízkosti osmnáctijamkového mistrovského hřiště v areálu Greensgate Golf & Leisure Resort Dýšina na severovýchodním okraji Plzně. Součástí golfového areálu je také kompletní tréninkové zázemí včetně klubovny, šaten, sprch, restaurace s terasou a parkoviště.

Ubytování

Obklopeni přírodou, obklopeni zelení. Greensgate nabízí ubytování v hotelových pokojích, či historických a luxusních apartmánech.

Dosud nadstandardní ubytování tvořily apartmány historické sýpky, které disponují krásným výhledem na prvních pět jamek. Nově můžete využít také nabídku luxusních moderních apartmánů. Všech šest luxusních apartmánů je od letoška IQOS friendly!

Greensgate Golf & Leisure Resort

Greensgate představuje hřiště pro náročné. Zahrajte si golf na 18jamkovém, technicky propracovaném golfovém hřišti, zasazeném do kopcovité a zalesněné krajiny, jehož linii obkresluje řeka Klabava. Vytříbenost vaší hry podpoří systém dokonale promyšleného terénu. Greensgate leží v nadmořské výšce 310 m a nachází se zde hřiště PAR 72, s délkou 6 244 m.

Hřiště je lemováno řekou Klabavou a Ejpovickým jezerem. Mistrovské 18jamkové hřiště designoval přední německý architekt Christoph Städler.