Chorvatsko - Kempinski Hotel Adriatic*****

Ubytujte se v luxusním pětihvězdičkovém hotelu Kempinski Hotel Adriatic, který se nachází na pláži poblíž letoviska Umag. Golf si můžete zahrát na mistrovském golfovém hřišti Golf Adriatic. Golfový balíček obsahuje ubytování ve dvoulůžkovém pokoji Superior se snídaní, green fee na hřišti Adriatic a vstup do hotelového spa a fitness.
Istria, Savudrija Chorvatsko Chorvatsko

Balíček obsahuje

  • 5 nebo 7 nocí ve dvoulůžkovém pokoji Superior
  • snídaně
  • 4x nebo 6x green fee na hřišti Adriatic
  • vstup do hotelového spa a fitness
  • Wi-Fi

Termíny a ceny

Osoby Počet nocí Noci Fee / os. Termín Cena
154celoročně - poptat
176celoročně - poptat

Vysvětlivky

  • Cena-1: *1 osoba

* Ceny za osobu na plně obsazeném dvoulůžkovém pokoji

Poloha

Pětihvězdičkový Kempinski Hotel Adriatic se nachází na pláži poblíž letoviska Umag na severu Istrijského poostrova. Jeho umístění je ideální pro vyjížďky do Itálie, Slovinska a Chorvatska. Golfové hřiště Adriatic leží 200 metrů od hotelu. Vzdálenost z Prahy je 790 kilometrů a z Brna 640 kilometrů.

Ubytování

Luxusní pětihvězdičkový hotel Kempinski Hotel Adriatic byl zprovozněn stejně jako přilehlé golfové hřiště Golf Adriatic Course v roce 2009. Podobně jako ostatní hotely řetězce Kempinski se vyznačuje vysokým standardem služeb. Nechte se hýčkat v luxusních hotelových lázních. V hotelu jsou 3 restaurace, 2 bazény, 4 bary, wellness centrum.

Dvoulůžkové pokoje Superior, cca 41 m2, jsou zařízeny moderním a luxusním nábytkem, koupelna má vanu a sprchu, ve zrcadle koupelny je zabudovaná televize, k dispozici je WiFi, telefon, balkón nebo terasa s výhledem do parku nebo na golf.

Golf Adriatic: PGA National Croatia

Mistrovské golfové hřiště Golf Adriatic s parem 72 měří 6360 metrů. Vzhledem k umístění poblíž moře může hrát velkou roli stejně jako u ostatních podobných hřišť vítr, bunkry jsou strategicky umístěny a greeny lehce zvlněny. Hřiště perfektně splynulo s krajinou a je charakterizováno přírodními jezírky se skálami a stále zelenou vegetací typickou pro středomořské oblasti. Každá jamka nabízí jedinečné scenérie s výhledy na moře.