Greensgate Dýšina - luxusní balíček play and stay

Zahrajte si golf na hřišti, které hostilo Ladies European Tour! Ubytujte se v romantické historické sýpce a užijte si snídani, celodenní green fee, vstup na tréninkové plochy a míče na driving range. Tento balíček můžete také objednat jako dárek s využitím v sezoně 2024.

Balíček obsahuje

  • 1 noc v luxusním apartmánu v historické sýpce
  • snídaně
  • 1x green fee / osoba (neomezená hra po celý den)
  • vstup na tréninkové plochy
  • neomezené množství míčů na driving range

Termíny a ceny

Osoby Počet nocí Noci Fee / os. Termín Cena
111 den (pá-ne, svátky)celoročně3 500 Kčpoptat
111 den (po-čt)celoročně3 250 Kčpoptat

Vysvětlivky

  • Cena-1: *1 osoba
* Ceny za osobu na plně obsazeném dvoulůžkovém pokoji

Poloha

Golf Hotel Plzeň se nachází v bezprostřední blízkosti osmnáctijamkového mistrovského hřiště v areálu Greensgate Golf & Leisure Resort Dýšina na severovýchodním okraji Plzně. Součástí golfového areálu je také kompletní tréninkové zázemí včetně klubovny, šaten, sprch, restaurace s terasou a parkoviště.

Ubytování

Obklopeni přírodou, obklopeni zelení. Greensgate nabízí ubytování v hotelových pokojích, či historických a luxusních apartmánech.

Prostorný luxusní apartmán s ložnicí a obývací částí koncepčně zapadá do historického interiéru. Sedací soupravu, umístěnou v obývacím pokoji, je možné využít i jako přistýlku. Pokoje vás oslní dobovou atmosférou s nádherným výhledem na hřiště.

Greensgate Golf & Leisure Resort

Greensgate představuje hřiště pro náročné. Zahrajte si golf na 18jamkovém, technicky propracovaném golfovém hřišti, zasazeném do kopcovité a zalesněné krajiny, jehož linii obkresluje řeka Klabava. Vytříbenost vaší hry podpoří systém dokonale promyšleného terénu. Greensgate leží v nadmořské výšce 310 m a nachází se zde hřiště PAR 72, s délkou 6 244 m.

Hřiště je lemováno řekou Klabavou a Ejpovickým jezerem. Mistrovské 18jamkové hřiště designoval přední německý architekt Christoph Städler.