Portugalsko - Sesimbra Hotel and Spa****

Čtyřhvězdičkový Sesimbra Oceanfront Hotel se nachází v krásné vesničce Sesimbra přímo na pláži Praia da Califórnia. Golfový balíček obsahuje ubytování ve dvoulůžkovém pokoji s výhledem na moře, snídani, golf na hřištích Aroeira Pines / Challenge a Quinta do Peru a vstup do wellness a fitness.

Balíček obsahuje

  • 4 nebo 7 nocí ve dvoulůžkovém pokoji s výhledem na moře
  • snídaně
  • 3x nebo 5x green fee na hřištích Aroeira Pines / Challenge a Quinta do Peru
  • využití wellness a fitness
  • parkování
  • WiFi

Termíny a ceny

Osoby Počet nocí Noci Fee / os. Termín Cena
142x Aroeira, 1x Quintaceloročně - poptat
174x Aroeira, 1x Quintaceloročně - poptat

Vysvětlivky

  • Cena-1: *1 osoba

* Ceny za osobu na plně obsazeném dvoulůžkovém pokoji

Cena nezahrnuje

  • pobytová taxa - platba na místě
  • polopenze --- Kč/osoba/den

Poloha

Čtyřhvězdičkový hotel Sesimbra Hotel and Spa se nachází v krásné vesničce Sesimbra přímo na pláži. Jako na dlani budete mít nejen golfová hřiště, ale také hlavní město Lisabon, které je vzdálené 30 kilometrů.

Hotel

2 restaurace s krásným výhledem na oceán nabízejí mimo jiné regionální mořské plody a ryby. K dispozici je venkovní bazén s terasou a krytý bazén, několik barů, lázně s masážemi a vodoléčbou, fitness a solárium. Wifi v hotelu a na pokojích je zdarma, stejně jako kabelové připojení k internetu. Hotel má své slunečníky na pláži.

Luxusní pokoje s klimatizací nabízejí stylový a moderní design. Mají TV, zdarma Wifi i kabelové připojení k internetu, trezor a minibar. Všechny pokoje mají terasu s výhledem na moře.

Aroeira Pines Classic

18jamkové mistrovské hřiště Aroeira Pines Classic (dříve Aroeira I), otevřené v roce 1973, bylo navrženo architektem Frankem Pennickem a je odborníky považováno za jedno z nejlepších hřišť v Evropě. Je zařazeno do seznamu „Top 100 European Courses" časopisu Golf World, stejně jako druhá omsnáctka.

Pines Classic proplouvá alejemi vysokých borovic. Hřiště dlouhé 6080m vyžaduje přesnou hru z odpaliště, abyste se mohli bez potíží dostat na green. Pines Classic bylo dějištěm Portuguese Open 1996 a 1997, několikrát hostilo Ladies European Tour a další významné turnaje

Aroeira Challenge

Hřiště Challenge (dříve Aroeira II) bylo otevřeno v roce 2000. Architekt Donald Steel vycházel z doporučení European Tour a navrhl hřiště schopné hostit turnaje nejvyšší kategorie. 18 dlouhých greenu v sousedství 5 velkých jezer nabízí pestrou hru pro všechny kategorie hráčů.

Obě hřiště Aroeira se nacházejí v chráněném borovém lese v těsné blízkosti pláží Costa da Caparica.

Quinta do Peru Golf Course

Hřiště otevřené v roce 1994 je uznáváno jako 57. nejlepší hřiště v Evropě a patří do první desítky Top hřišť v Portugalsku. Bylo hostitelem mnoha mezinárodních soutěží. Se svými nádhernými výhledy na okolní hory a kapucínský klášter poskytuje potěšení amatérským hráčům, svojí obtížností však uspokojí každého profesionála.