Florida - Golf Resort Inverness

Zahrajte si golf na Floridě za bomba cenu! Golfový balíček obsahuje ubytování na sedm nocí v apartmánech nebo vilách s vlastním bazénem, neomezený golf s výběrem ze sedmi hřišť v okolí, využití fitness, parkování a WiFi.
Florida, Inverness USA USA

Balíček obsahuje

  • 7 nocí v Comfort vile
  • 7x neomezený golf Citrus Hills - The Oaks & The Meadows, Juliette Falls, Skyview, Crystal River, Brentwood, Lakeside
  • využití bazénu ve vilách
  • využití fitness v areálu
  • ložní a koupelnové prádlo
  • parkování
  • WiFi

Termíny a ceny

Osoby Počet nocí Noci Fee / os. Varianta Termín Cena
177x unlimited2 osoby ve vileceloročně19 770 Kčpoptat
177x unlimited4 osoby ve vileceloročně9 885 Kčpoptat
177x unlimited6 osob ve vileceloročně7 400 Kčpoptat
177x unlimited8 osob ve vileceloročně6 000 Kčpoptat

Vysvětlivky

  • Cena-1: 1 osoba,2 osoby ve vile
  • Cena-2: 1 osoba,4 osoby ve vile
  • Cena-3: 1 osoba,6 osob ve vile
  • Cena-4: 1 osoba,8 osob ve vile

* Ceny za osobu při pobytu 2, 4, 6, 8 osob pro daný typ ubytování.

Cena nezahrnuje

  • závěrečný úklid (nutno vynést odpadky a uklidit kuchyňský kout)
  • pobytová taxa - platba na místě
  • poplatek za buggy na hřištích, kde je povinný

Poloha

Florida = golfový ráj. Ubytujte se v Golf Resortu Inverness, 25 km od pobřeží Mexického zálivu, 80 km severně od Tampy a 72 km západně od Orlanda a hrajte na 7 hřištích.

Ubytování

Golf Resort Inverness nabízí ubytování v samostatných vilách s vlastním bazénem, které se liší výbavou a velikostí dle počtu osob, nebo v apartmánech Condo umístěných ve dvoupodlažních nízkých budovách.

Všechny byty mají plně vybavenou kuchyň (lednice, myčka, trouba, sporák, kávovar, atd.), obývací pokoj s jídelním koutem, 1 – 4 ložnice a 1 – 3 koupelny dle počtu osob. V každém bytě je kabelová TV, telefon a zdarma Wifi. K vybavení bytů patří i pračka, sušička a žehlící prkno. V ložnicích je připraveno povlečení, v koupelnách ručníky.

Areál dále nabízí jízdu na kole, na koních, rybaření, kanoistiku, pěší turistiku. Každý host má volný vstup do fitness.

Golf

Balíček umožňuje neomezenou hru na 7 hřištích v blízkém okolí:
Citrus Hills Golf Club: The Oaks & Meadows (10 min.)
SkyView Golf Course (10 min.)
Juliette Falls Golf Club (25 min.)
Brentwood Farms Golf Club (15 min.)
Plantation Crystal River Golf (25 min.)
Lakeside Country Club (2 min.)

Citrus Hills Golf Club - The Oaks

(par 71, 5.690 metrů) - 18jamkové hřiště se nachází ve městě Hernando na Floridě. Hřiště se vyznačuje zvlněnými kopečky nabízející krásné výhledy a vzrostlými duby a borovicemi lemující fairwaye. The Oaks má pestrou kombinaci delších a kratších jamek, které vás donutí použít všechny hole v bagu.

Citrus Hills Golf Club - The Meadows

(par 70, 5.297 metrů) - krásné 18jamkové hřiště s jemnými doglegy a velkými zvlněnými greeny je ideální pro pohodovou hru bez stresu. Pokročilé a soutěživé hráče zároveň láká k riskatní hře plné tvarování ran a popření vzdáleností zaspaných ve skorekartě.

Skyview Golf Course

(par 72, 6.483 metrů) - 18jamkové hřiště umístěné ve vyhlášené komunitní čtvrti Terra Vista s dokonale upravenými pozemky nabízí spoustu výzev a rozmanitých jamek. Hned na startu vás prověří nejdelší 5parová jamka dlouhá 546m vedoucí z kopce dolů. Během hry vás odmění například krásný výhled z nejvyššího bodu ze všech golfových hřišť na Floridě, odkud lze dohlédnout až na Mexický záliv.

Juliette Falls Golf Club

(par 72, 6056 metrů) - když byl v roce 2008 Juliette Golf Club poprvé otevřen, hned se zařadil mezi 5 nejlepších nových hřišť v USA. Na rozdíl od většiny hřišť na Floridě, která jsou rovinatá, připomíná Juliette horské kopce a sjezdovky. Scenérii doplňují 4 vodopády a několik umělých jezer. Hřiště se drží mezi top 10 na Floridě.

Brentwood Farms Golf Club

(par 36, 2.947 metrů) - 9jamkové hřiště, které se nachází v městě Brentwood, bylo otevřeno v roce 1994. Přesto, že se jedná o devítijamkové hřiště, neznamená to, že je snadné. Leží na svahu s výhledy na bezprostřední oblast Citrus Hills. Greeny i fairwaye jsou osázeny trávou Bermuda.

Plantation Crystal River Golf

(par 72, 5940 metrů) - 18jamkové hřiště v turisticky oblíbené oblasti Crystal River je poseté vzrostlými duby a borovicemi. Hřiště v klasickém floridském stylu se může pochlubit malebnými přírodními prvky, náročnými fairwayemi a 53 bunkery. Plantation Crystal River nabízí zábavný golf pro všechny kategorie hráčů.

Lakeside Country Club

(par 72, 5857 metrů) - 18jamkové hřiště co by míčkem dopálil od ubytování Golf Resortu Inverness je obklopeno vzrostlými duby. Hřiště vybudované v bývalém fosfátovém dole je zvlněné a osázené Bermuda trávou. Průměrné hřiště, které si vás získá příjemnou rodinnou atmosférou.